Berg op
Door: Peter van Leeuwen
Blijf op de hoogte en volg Peter
06 September 2007 | Frankrijk, Brulange
In Brulange in een chambre d,hote overnacht. Hier waren nog een Nederlands echtpaar en Willemijn een nederlandse vrouw uit Engeland. Een gastvrijonthaal. De waardin was taart gaan bakken op het moment dat ik belde om te reserveren. Met Willemijn ging ik de volgende dag op weg naar Basel. Met haar heb ik de volgende dagen opgefietst. Samen de eerste echte Col over; Col du Donon.
120 km die dag gemaakt, de Vogezen in. Vanzelfsprekend ging het de volgende dag (het wordt saai, weer in slecht weer)minder soepel.
07 September 2007 - 13:59
Karin:
Hoi Peter!
Leuk om je verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Ik ben met scouting veel in Vianden geweest, leuk om dat weer eens op de foto's te zien. We hebben daar vooral gewandeld. Heel veel plezier en mooi fietsweer toegewenst. We blijven je volgen!
Kusjes Karin -
09 September 2007 - 15:21
Flora En Cees:
Hoi Pe,
Je doet het fantastisch.
Leuk om je zo een beetje te volgen met deze fietsvakantie.Je gaat wel erg snel.
Voor die heuveltjes moet niet als een berg tegenop zien, als je boven ben dan is het lekker dalen.(zei Mart Smeets met de tour de france)
Geluk en groet.
Flora en Cees.