3e fase - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Peter Leeuwen - WaarBenJij.nu 3e fase - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Peter Leeuwen - WaarBenJij.nu

3e fase

Door: Peter van Leeuwen

Blijf op de hoogte en volg Peter

25 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam

Weer terug in Nederland na ongeveer 6 maanden afwezigheid.

Een maand op de fiets naar Rome. Een maand student Ialiaans. Drie maanden in Plum Village. Zoveel gezien, zoveel gehoord. Zoveel mensen ontmoet. Zoveel gedaan. En toch lijkt het alsof ik gisteren pas ben weg gegaan. Terug in de wereld van de high tec en alles verkrijgbaarheid na 3 maanden simpel leven.

Mijn oorspronkelijke plan om naar de U.S. te gaan heb ik even in de koelkast gezet. In plaats daarvan wil ik de lente en zomer in Gorkum vieren. Weer op het oude honk het spoor terug volgen.

Ik heb geen vast omlijnde plannen.Oude vrienden treffen, nieuwe vrienden maken, langs de rivier lopen en ganzen bespieden, bij familie langs, de lokale sangha versterken. Het zal zich wel zo´n beetje wijzen.

In juli moet ik een beslissing nemen t.a.v. mijn huis omdat dan de huurders weer terug naar Duitsland gaan. Dan gaat de 4e fase in. De eerste maanden kan ik hier bij een van mijn broers logeren totdat hij naar Maleisie vertrekt en de overdracht van zijn huis plaatsvindt. Ik hop dat er voor die tijd zich iets anders aanbiedt.

Ik blijf deze website onderhouden en zal regelmatig een berichtje plaatsen om het verhaal te doen van mijn reis in Gorkum en omstreken.

• 25 Februari 2008 - 16:19

Jeroen En Els:

Voorlopig buitengewoon welkom terug. Gauw een afspraak maken.
    Knuffel en groeten.

• 29 Februari 2008 - 21:02

Alice:

Welkom terug in de wereld waar alles beschikbaar is(!?. Ben benieuwd hoe het met je is.

Alice

• 14 Maart 2008 - 17:27

Marlou:

leuk je weer te zien.

loop graag eens mee langs de rivier,
    Heel veel geluk en liefs gewenst,
    een dom gansje.

• 31 Maart 2008 - 19:54

Paul:

Hoi Peter,

Bijzonder dat je de komende tijd in Gorkum bent. Zou graag weer eens met je afspreken. Neem je contact op?

Hartelijke groeten,

Paul