Geen internet meer

Door: Peter van Leeuwen

Blijf op de hoogte en volg Peter

19 November 2007 | Frankrijk, Parijs

Na een koude, maar mooie fietstocht ben ik in Plum gearriveerd. Het is hier toch iets strenger dan ik dacht en het is niet te bedoeling dat ik het terrein van het klooster verlaat. Op zich is dat niet zo erg omdat het terrein erg groot is en voldoende mooie wandelingen biedt en ik in goed gezelschap verkeer. Echter, een internet cafe kan je er niet vinden. De website is de komende 3 maanden dus gesloten.

Wel ben ik per post te bereiken:
Peter van Leeuwen
Plum Village (Upper Hamlet)
Le Pey
24240 Thenac
France

• 19 November 2007 - 12:32

Jeroen En Els:

Beste Peter,
    Jammer dat je per mail niet meer te bereiken bent, maar gelukkig wel per ouderwetse post, dus je zult van ons horen. Heel veel succes, rust en vrede daar toegewenst. Een dikke knuffel van Jeroen en Els.

• 19 November 2007 - 13:14

Monique:

Hallo Peter,

Nog maar snel ff een berichtje via de digitale snelweg. Wat zal jij heerlijk rustig en relaxen daar; lijkt me ook wel 's wat. Ik zit momeent tussen de verhuisdozen; 7 december verhuizen we naar onze tijdelijke vrijstaande villa in (ook niet verkeerd hoor).
    Bij Kristal verloopt alles kristalhelder en heb ik het goed naar mijn zin. Het team wordt steeds wat groter wat ook wel leuker en gezelliger werken is.

Veel plezier en ik zal de postduif op weg sturen naar Plum Village.

Monique

• 21 November 2007 - 17:40

Cees:

He Pe,

Vertouw op god,
    maar zet wel je fiets op slot.

geluk en wijsheid

cees

• 01 December 2007 - 14:57

Marlou:

Ha die Leeuw,
    Mooie aankomst, thuiskomst...
    helemaal bij jezelf komen met goede ondersteuning van een ervaren leraar...
    Vertrouw...het gaat je lukken.
    liefs marlou
    ps zal even flink omschakelen zijn, je vrijheid deels verloren...maar ik hoop dat je er een nieuwe vrijheid voor in de plaats vind..
    ps mijn favouriete acteur: Denzil Washington...moedig, warm, en kalm.

• 26 December 2007 - 10:51

Carlos:

hallo peter, I am the spanish thah you know in roma, do you remenber? and remenber my perfect english? I dont understan dacht but I can to see the pictures. In jaunary I go to NZ. where do you go after france?
    best wishes

• 04 Januari 2008 - 20:35

Paul:

He, Peter, heb al een paar keer gekeken of je je website niet toch weer geopend had. Nee dus. Volgens mij is het wel goed om even minder wereldse prikkels te hebben. Maar ja, straks kom je wel weer in deze wereld terug. Hoop dat we dan weer contact kunnen hebben.

Hartelijke groeten,

Paul

• 07 Januari 2008 - 16:13

Miriam:

Hoi Peet,
    Deze mail had ik gemist. Ik hoop dat je een goeie tijd hebt in Plum village.
    Je berichten zijn in elk geval erg leuk om te lezen, dus wat betreft toekomstplannen: je kunt altijd nog schrijver worden. (en tevens huisvader of zo, net als Garp)

Groetjes Miriam